YHTEISLAULUJA BADDINGIN JA MONOSEN HENGESSÄ

Metka Kööri lähdössä kesän 2018 kiertueelle. Kuva: Olli Salomäenpää

Metka Kööri harjoitteli kevään ajan Pirkko Pelanderin johdolla uutta repertuaaria alkaneen kesän Lennä laulu meidän landelle -yhteislaulukiertuettaan varten. Uusi lauluvihko uusine biisineen on painossa.

Rauli ”Badding” Somerjoen ja Unto Monosen biisejä lauletaan heinäkuussa Antti Vainion säestyksellä Hovimäessä  3.7. ja Salkolan kylänrannassa 5.7. Tapahtumiin on vapaa pääsy. Hovimäessä on baari avoinna ja Salkolassa kyläyhdistys pitää väliajalla kahviota. TERVETULOA MUKAAN!

Kuoro aloitti yhteislaulutilaisuuksien vetämisen Baddingin ja Monosen hengessä kesällä 2010 ja huomasi, että Somerolla halutaan laulaa yhteislauluja nimenomaan somerolaisittain. Paratiisia ja Satumaata lauletaan tietenkin joka kesä, mutta muu ohjelmisto vaihtelee.

Tapahtumaa tukevat Annen Kukka ja Koti, Café Rose, Dementiakeskus Sateenkaari, Jussin Baari, Lounaismaan Osuuspankki, Lounaskahvila Someron Toritupa, Maken Kauppa ja Kuppila, Muotiputiikki Helmi, Someron Luontaistuote/AdaMaria, Someron Rengas, Someron Säästöpankki ja Ämyrin tanssilava/Somerniemen VPK.